Als penningmeester van het bestuur van de groepsvereniging Scouting Hellevoetsluis ben ik, Ralph van Etten, eind 2015 vol enthousiasme begonnen. In tegenstelling tot de meeste andere bestuursleden geniet ik geen jarenlange scoutinggeschiedenis maar desondanks zal ik me als penningmeester vol overgave storten op het vertalen van, en rapportereren op, het groepsbeleid in geld. De gehele cyclus van begroting, verantwoording tot prognosticeren is ook in mijn huidige werk dagelijkse kost. Hoewel al een druk leven met mijn vrouw en zoons zal ik naast de diverse vergaderingen ook met enige regelmaat op zaterdagen op het fort komen. Scouting beleef je!