Image is not available
Image is not available
Slider
Dit tekstveld is bedoeld voor speciale opmeringen aan de ledenadministratie van Scouting Hellevoetsluis, met betrekking tot de inschrijving. Meestal wordt dit ingevuld door een bestuurslid van Scouting Hellevoetsluis.
Gegevens aspirant jeugdlid
straatnaam en huisnummer
Als uw kind geen e-mailadres heeft dan adres van een ouders/voogd invullen
Contactgevens van ouder/voogd (is eerste contactadres)
voorletters en achternaam
straatnaam en huisnummer
Contactgevens van ouder/voogd
voorletters en achternaam
straatnaam en huisnummer
Medische gegevens
Algemene vragen
Machtiging en automatische incasso
Voorbeeld: NL05 RABO 1234 1234 00

U geeft hiermee toestemming:

  • aan Scouting Hellevoetsluis om eenmaal per maand incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om het contributiebedrag van uw rekening af te schrijven;
  • aan uw bank om doorlopend het contributiebedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomst de opdracht van Scouting Hellevoetsluis.

Op onze website www.scoutinghellevoetsluis.nl kunt u de inningdata en het bedrag van uw lidmaatschap vinden. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

  • Bij wijziging van uw bankrekening is een nieuwe machtiging automatische incasso noodzakelijk. Wij verzoeken u hiervoor contact op te nemen met
  • Na schriftelijke opzegging vervalt de afgegeven automatische incasso machtiging.
Akkoordverklaring

Bij opzegging geldt een opzegtermijn van één hele kalendermaand. Opzeggingen dienen schriftelijk (of via mail) te gebeuren aan:
Scouting Hellevoetsluis
T.a.v. Ledenadministratie
Postbus 235
3220 AE Hellevoetsluis
email:

Je gegevens worden door Scouting Hellevoetsluis met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoonsgegevens ten behoeve van het lidmaatschap registreren we in Scouts Online, de administratieve applicatie van Scouting Nederland. Hierop is de privacywetgeving (AVG/GDPR) van toepassing. Op www.scouting.nl/privacy vind je het Privacy Statement van Scouting Nederland. Je hebt via Scouts Online (https://sol.scouting.nl) altijd toegang tot je eigen gegevens.

Verzenden van formulier
De pincode is verkrijgbaar bij een bestuurslid

Velden met een * zijn verplicht

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!