Ik ben Kirsten van der Klei - de Koning, getrouwd en moeder van drie kinderen
kweekvijver van het bestuur (2017/2018) ben ik via een omzwerving bij de
Bevers (2018) en de Welpen Rimboehorde (2019) bij de Luchtverkenners
geland.

In het dagelijks leven ben ik postbode, lekker buiten
en actief, verzorg ik thuisonderwijs voor mijn
kinderen, speel bord- en kaartspellen bij
spellenvereniging Orange Dwarf en ben ik te porren
voor bijna alles wat sportief, actief of buiten is.

Als leiding liggen mijn interesses op dit moment
bij (leren) programmeren, elektronica en route
technieken/navigeren.

Hoi,

Mijn naam is Danny en sinds 2014 geef ik leiding bij de luchtverkenners. Daarvoor ben ik leiding geweest bij de bevers, vandaar dat ik tot op heden nog steeds reuzen bever genoemd wordt door de luchtverkenners :)

Ik werk in de industriële elektrotechniek en los daar electrotechnische problemen op aan diverse grote en kleine productie systemen.

Naast scouting houd ik mij bezig met het bouwen, repareren en vliegen van modelhelikopters, vliegtuigen en drones.
Ik houd mezelf ook bezig met Arduino, electronica en modelbouw projecten en ga regelmatig geocachen en fotograferen.

Heb je soortgelijke interesses dan zul je jezelf zeker thuis voelen bij de luchtverkenners!

Ik ben Marcel van den Burg en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als werkvoorbereider bij een aannemer. Naast scouting vind ik het leuk om een puzzel neer te leggen of lekker in de natuur bezig te zijn met geocaching. Hierbij is het de bedoeling dat je met GPS op leuke plekken komt en eenmaal aangekomen op de plek een kist vindt waarbij je jouw teamnaam in een logboekje vermeld. Heel af en toe pak ik mijn klimspullen en ga lekker abseilen of veilig in een boom klimmen.

Ik zit al sinds mijn 6e bij scouting. Begonnen als welp bij Scouting Hoogvliet en het gehele traject van welpen, scouts, rowans, stam en leiding doorlopen. Bij Scouting Hoogvliet heb ik 16 jaar scouts gedraaid om hierna nog 2 jaar als welpenleiding aan de slag te gaan.

Momenteel draai ik mee als leiding bij luchtverkenners van Scouting Hellevoetsluis. Doordat er bij de luchtscouts weer andere dingen gedaan worden dan bij de landscouts weer een nieuwe uitdaging!

Beste ouders en kinderen van de lucht verkenners,

Mijn naam is Renate de Maré, Sinds ik 5 ben zit ik op scouting en ben begonnen bij de bevers, daarna de shanti horde, de luchtverkenners en de explorers.
Ondertussen zit ik nu al 12 jaar op scouting. Verder doe ik in het dagelijkse leven een opleiding op het HMC (hout en meubilerings college) ik zit nu in het eerste jaar.

Mijn vader heeft ook leiding gegevens bij de luchtverkenners!

Met vriendelijke groet,
Renate de Maré