Image is not available
Image is not available
Slider

Ik ben Marcel van den Burg en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als werkvoorbereider bij een aannemer. Naast scouting vind ik het leuk om een puzzel neer te leggen of lekker in de natuur bezig te zijn met geocaching. Hierbij is het de bedoeling dat je met GPS op leuke plekken komt en eenmaal aangekomen op de plek een kist vindt waarbij je jouw teamnaam in een logboekje vermeld. Heel af en toe pak ik mijn klimspullen en ga lekker abseilen of veilig in een boom klimmen.

Ik zit al sinds mijn 6e bij scouting. Begonnen als welp bij Scouting Hoogvliet en het gehele traject van welpen, scouts, rowans, stam en leiding doorlopen. Bij Scouting Hoogvliet heb ik 16 jaar scouts gedraaid om hierna nog 2 jaar als welpenleiding aan de slag te gaan.

Momenteel draai ik mee als leiding bij luchtverkenners van Scouting Hellevoetsluis. Doordat er bij de luchtscouts weer andere dingen gedaan worden dan bij de landscouts weer een nieuwe uitdaging!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!