Image is not available
Image is not available
Slider

Heei!

Mijn naam is Esther Swaep. Ik ben 18 jaar oud en woon in Hellevoetsluis.

Ik kom zelf al een hele tijd op scouting! Sinds ik 2 weken oud ben, ga ik al mee met mijn ouders naar scouting. Toen ik vier jaar oud was ben ik begonnen bij de Bevers. Hierna ben ik overgevlogen naar de Esta’s (nu de Rimboe Horde). Na bij de Esta’s te hebben gezeten ben ik zelf ook een Orca geweest. Na de Orca’s ben ik overgezwommen naar de Zeeverkenners en als laatste naar de Wilde Vaart. Na de Wilde Vaart heb ik besloten leiding te gaan geven bij de Orca’s, omdat leidinggeven bij het waterwerk mij toch het leukste leek!

Het waterwerk vind ik leuk, omdat je heerlijk elke zaterdag kunt zeilen en de groep erg gezellig is, veel van mijn vrienden heb ik ook leren kennen via scouting!

Mijn hobby’s zijn badminton, gezellig afspreken met vrienden, zeilen en natuurlijk scouting!

Ik hoop jullie snel te zien!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!