Image is not available
Image is not available
Slider

Hey,

Ik ben Jochem ik ben 19 jaar oud en woon al heel mijn leven in Hellevoetsluis, wat ik ook al heel mijn leven doe is Scouting. Sinds ik een kleine bever was ben ik al elke zaterdag te vinden op Scouting. Na de bevers ben ik naar de welpen gegaan en vandaar uit naar de Orca’s daarna door nog door gegaan naar de Zeeverkenners en als laatste de Wildevaart.

Sinds kort ben ik terug bij de Orca’s maar nu als leiding. Ik vind de Orca’s is toch wel de leukste speltak van Scouting. Want, wie wil dat nou niet elke zaterdag heerlijk op het water zijn met de wind door je haren en met een super gezellige groep?! Ook buiten Scouting Hellevoetsluis onderneem ik veel Scouting activiteiten, zo ben ik naar de Wereld Jamboree in Japan geweest wat een grote aanrader is voor iedereen! Ook ben ik vaak op een HIT (Hikes, Interessekampen en Trappersexpedities) te vinden.

Ik heb ook nog een leven buiten Scouting maar Scouting heeft er wel veel invloed op, zo heeft het er voor gezorgd dat ik nu de opleiding maritiem officier doe. Dat is de opleiding tot stuurman of machinist op een zeeschip, daarom ben ik vaak voor een lange tijd ver van huis.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!