Hey,

Ik ben Rick en ik woon in Hellevoetsluis. Sinds begin 2017 geef ik leiding bij de Orca’s!

Na zelf vier jaar bij de Zeeverkenners te hebben gezeten en een jaar bij de Wildevaart heb ik een kleine pauze genomen voor mijn opleiding tot Maritiem Officier op het HBO!

Nu het rustiger is met de opleiding leek het mij erg leuk om leiding te komen geven bij de Orca’s.

Mijn hobby’s zijn varen, werken met computers (niet alleen gamen), rond rijden op mijn brommer (hopelijk straks een motor) en een leuke film kijken!