Hallo ik ben Bianca.

Binnen onze welpenhorde is mijn junglenaam Raksha.

Raksha is een personage uit het jungleboek . In het jungleverhaal is zij de wolvenpleegmoeder van Mowgli. Ze is de moederwolf van een roedel in de jungle. Haar man vindt een mensenjong die ze Mowgli noemt. Raksha voedt hem op samen met haar andere jongen. Als de tijger Shere Khan Mowgli tracht te ontvoeren, beschermt zij het mensenjong met haar eigen leven. Het Hindi-woord voor "bescherming" is "raksha", vandaar de naam. De naam Raksha staat voor bescherming en zorg.

Ik ben moeder van 3 meisjes die allemaal actief zijn binnen Scouting Hellevoetsluis.

Wij beleven met z'n allen heel veel plezier aan de uitdagingen die ons steeds weer te wachten staan.