Ja natuurlijk wil ik mee op zomerkamp dit jaar met de luchtverkenners!

Het kamp is van 9 juli - 16 juli 2016 in Ommen.

Geef je dus snel op!

Wacht even! Je kunt het beste eerst inloggen bij https://sol.scouting.nl voor je op de link klikt! Als je dat doet kom je gelijk in het inschrijfformulier als je op de knop "ja ik wil mee....." drukt. Weet je jouw inloggegevens niet meer of heb je je lidnummer nodig? Kijk dan even op de adressticker van de Scouting Magazine jouw lidnummer staat boven je naam. Mocht je het niet meer kunnen vinden, dan kun je ook contact opnemen met de leiding.

Ja ik wil mee op zomerkamp!