Image is not available
Image is not available
Slider

Op zaterdag 20 februari kregen wij bezoek van Stichting iNZet. Deze Stichting zorgt ervoor dat ook kinderen in Kwazulu Natal en Swaziland in Zuid-Afrika net zoveel plezier aan scouting beleven als wij hier!
We hebben met 3 welpengroepen de “Big 5 gameshow” gespeeld. Dit was heel erg leerzaam. Zo zijn we veel te weten gekomen over het dagelijks leven in Afrika. Er waren echte teamtafeltjes met naambordjes en zelfs een echte drukknop voor als je het antwoord wist! Met een goed antwoord konden er wilde dieren verdient worden. Het team met de meeste dieren heeft gewonnen!
Voor Stichting iNZet hebben we een flessenactie gehouden. De opbrengst was aanzienlijk en is dankbaar in ontvangst genomen. Heel goed gedaan allemaal!
Natuurlijk hopen wij Stichting iNZet in de toekomst weer te mogen begroeten! Bedankt voor jullie komst!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!