Op zaterdag 2 april zijn wij met allerlei materialen naar Winkelcentrum de Struyste Hoeck getogen om eens goed te laten zien wat wij nou zo uitdagend vinden binnen Scouting.

De welpen deden dit door allerlei uitdagende spelletjes te spelen en scoutingtechnieken te laten zien. Kinderen die graag eens mee wilde doen, kregen hier de gelegenheid voor. We hebben o.a. broodjes gebakken, onze weg door de “jungle” gevonden, spijkerbroek gehangen en flink gespeurd naar letters, om een zin te maken. Deze jaarlijks terugkerende activiteit is altijd weer een van de hoogtepunten van het scoutingjaar en deze keer hadden we heel veel geluk met het weer!!