Kamp is het hoogetpunt van het jaar en dat wil je niet missen!!
Wij, van de Voornse Trekkers Horde, gaan al een aantal jaren in de meivakantie van zaterdag t/m woensdag op kamp. Afgelopen kamp hebben wij een spannend avontuur beleefd met Professor Warbol. De Professor was aan het sleutelen aan een nieuwe machine en was daarbij zelf spoorloos verdwenen. Gelukkig had de professor een aantal hulpjes! Alleen waren die hulpjes samen niet slim genoeg om de Professor weer terug te halen. Gelukkig waren onze welpen in de buurt. Zij werden door de hulpjes gevraagd om te helpen.
Dat deden onze welpen natuurlijk met groot plezier!
Met enkel proefjes doen , om de juiste mix te vinden die zou werken op de machine, waren we er echter nog niet! Ook buiten ons kamphuis zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden om de Professor weer terug te krijgen. Zo zijn we naar het Maritiem Museum geweest met de waterbus. Superspannend zo met z’n allen! Ook een trip naar het zwembad werd benut om onderzoek te doen!
Vlak voor het kamp ten einde was zijn de hulpjes van de Professor, samen met onze welpen , erin geslaagd de Professor terug te krijgen. Met een grote knal verscheen hij gelukkig weer!