Zaterdag 18 februari was het weer tijd voor een Regio-activiteit.
Zo organiseerde de Regio Maasdelta weer een geweldig Spetterfestijn in het zwembad van Maassluis.

Alle welpen uit de onze Regio konden hieraan deelnemen.
Natuurlijk zijn wij dan ook van de partij! We hebben heerlijk gezwommen, gespetterd en gegleden.
In het wedstrijdbad lag zelfs een heel grote stormbaan en die moest natuurlijk meerdere malen worden bedwongen.
Dat was flink wiebelen en glijden! Een hele uitdaging.
Daarnaast hebben we heerlijk vrij kunnen zwemmen in het recreatiebad, zelfs het bubbelbad werd druk bezocht!

Welpen, het was een gezellige dag!
Regio Maasdelta weer bedankt voor de organisatie!!

IMG 2016