Nancy Lensen heeft op 18 oktober het Zilveren Waarderingsteken ontvangen voor haar inzet en vele werk bij Scouting Hellevoetsluis en Regio Maasdelta. Nancy was compleet verrast en dat maakt het juist zo leuk omdat het haar van harte gegund is. Sinds 1998 is Nancy lid en tot op de dag van vandaag enorm actief en betrokken bij onze Groep. Ze staat altijd klaar voor een ander, ondersteunt nieuwe activiteiten en helpt altijd mee bij grote activiteiten. Ook is ze actief bij Regio Maasdelta bij de Welpen-Zuid voor het organiseren van regio-activiteiten. Nancy is een kanjer !

Van harte gefeliciteerd Nancy!