Kamptraining 2018 zal nog lang in verhalen naverteld worden. Het was berekoud .... Vijftien kaderleden en hun trainers (zie foto)  hebben laten zien hoe je eind oktober met elkaar een kamp kunt organiseren. Alle aspecten die voor de kampkwalificatie nodig waren zijn voorbij gekomen. En ze hebben het GEWELDIG gedaan! Onder leiding van Hilda, Denise en Laura is een waardevolle kamptraining gerealiseerd. De deelnemende kaderleden komen uil negen verschillende speltakken die allemaal al veel ervaring hebben en nu in de training deze ook hebben kunnen uitwisselen met elkaar. Hoe waardevol is dat!