Er zijn 66 verbindingen gemaakt en daarbij is met 14 verschillende landen contact geweest.Alle verbindingen bij elkaar opgeteld maakt dat we 49.825 km hebben gezonden!

En de winnaars zijn!

• De JOTA Nederland Award Welpen is gewonnen door de Shanti Horde! Zij hebben 49 km gezonden naar Breda.
  • De JOTA Nederland Award is gewonnen door de Landverkenners! Zij hebben 216 km gezonden naar Roden.
  • De JOTA Wereld Award is gewonnen door de Zeeverkenners! Zij hebben 4.679 km gezonden naar Saudi Arabië.
  • De JOTA Mobile Award is gewonnen door de Wildevaart! Zij hebben de meeste vragen goed en meeste rommel mee terug genomen.

Met dank aan de onze eigen zendamateurs en de zendamateurs van EZHE. Het was een mooie Jota 2018!