Lever de komende weken de lege statiegeldflessen in bij Jumbo Struytse Hoeck! Doneer de statiegeld bon aan Scouting Hellevoetsluis voor het stralen van onze vletten. Elke 4 a 5 jaar proberen we de vletten te laten stralen en opnieuw in de grondverf te laten zetten. Dat kost heel veel geld.

Elk jaar verzorgen onze zeeverkenners zelf het onderhoud van de vletten. Ze schuren de boten en zetten ze opnieuw in de verf, maar het is goed voor de boot om het grondig te laten doen. Professioneel stralen verhoogd de levensduur van de vletten en kunnen onze waterscouts in de zomermaanden met veel plezier het water op.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!