Het is altijd een feestje wanneer nieuwe leden worden geïnstalleerd. Afgelopen zaterdag was het druk op het fort met ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's die kwamen kijken bij de installatie van veel scouts. We zijn vooral blij dat er ook veel nieuwe leiding is geïnstalleerd. Bij de bevers is Xanthe geïnstalleerd (zie foto), bij de welpen Voornse Trekkers Horde zijn Michelle en Frida geïnstalleerd en bij de orca's Eshter en Tom. Dat is heel goed nieuws voor onze groep, voor onze leden en natuurlijk ook voor deze kanjers die we elke zaterdag tegen gaan komen op het fort. Gefeliciteerd allemaal ... welkom en heel veel plezier!