Er was een warm welkom voor Sinterklaas. De kinderen stonden te zingen en te dansen op het plein voor Fort Haerlem waar hij met vier pieten aan kwam. Hij bezocht de bevers en alle welpen. Voor elk kind had hij aandacht. Zijn Pieten strooiden en deelden heerlijk snoepgoed uit en de kinderen kregen allemaal een heel leuk kadootje. Het was een 'fluitje van een cent' voor Sinterklaas en zijn Pieterbazen.

Bij de amfibieën en luchtverkenners hadden ze een speciale Sinterklaas opkomst. Het was weer heel gezellig op het fort Daaag Sinterklaas ... tot volgend jaar !