Kerst is in volop gevierd door alle scouts. Of het nu een Kerstovernachting (luchtvekenners), kerstontbijt, kerstlunch, kerstdiner met kerstfilm was. het was een prachtige kerstsfeer in Fort Haerlem. Er zijn fantastische kerstbomen versiert, hele kerstbomenbossen neergezet en iedereen zag er op z'n kerstbest uit. Ouders hadden heerlijke gerechten gemaakt en er volop van gegeten. Iedereen enorm bedankt voor deze gezellige dagen! Geniet van fijne feestdagen en we zien elkaar op 5 januari in het nieuwe jaar weer terug.