Vrijdagavond hebben we van Leon de la Croix en Plusster van PLUS Trommel een cheque ontvangen met het fantastische bedrag van € 701,26! Enthousiaste luchtverkenners-meiden en een orca-lid waren er bij om het een feestelijk tintje te geven. Het is een recordbedrag en we zijn er heel erg blij mee. We zijn PLUS Trommel dankbaar voor deze mooie actie en natuurlijk ook alle mensen die ons in de weken van de sponsoractie hun vouchers gunden en hebben gezorgd dat het sponsorbedrag zo hoog is uitgevallen.

Enorm bedankt!