Image is not available
Image is not available
Slider

Scouting Hellevoetsluis wil graag in contact komen met oud kaderleden die vrijwilliger zijn geweest bij Scouting Hellevoetsluis, of bij de Flora Groep, of bij de Voornse Trekkers.

Het doel is om contact te leggen en contact te houden. Later willen we met degene die dat leuk vinden een aantal malen bij elkaar te komen. Daarbij bestaat Scouting in Hellevoetsluis dit jaar 65 jaar, dus wie weet wat er nog van komt.

Ben jij vrijwilliger geweest, dus heb je leiding gegeven of was je bestuurslid of had je een ondersteunende functie? Dan willen we je vragen om bijgaand formulier in te vullen zodat we contact kunnen houden. Wacht niet te lang, want dan kunnen we snel wat afspreken. Klik hier om het formulier in te vullen.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!