"Ik beloof een goede bever te zijn" ... drie bevers zijn afgelopen zaterdag geïnstalleerd. De bevers dragen dan de das van Scouting Hellevoetsluis en krijgen de emblemen opgespeld. Die moet dan alleen nog thuis echt vastgezet worden. Het was heel gezellig, zo samen met de ouders, grootouders en broertjes en zusjes die kwamen kijken. Myrthe, voor de bevers heet ze Rebbel, zei het al. Het hele jaar door komen er nieuwe bevers bij en daarom zijn er twee installatiemomenten bij de bevers. Na de installatie gingen ze nog een leuk spel doen waarbij de gasten meteen mee mochten doen. Gefeliciteerd en welkom bevers!