Image is not available
Image is not available
Slider

In de week van 4 tot en met 9 maart hebben leden van Scouting Hellevoetsluis gecollecteerd voor het mooie doel van Jantje Beton. Ze zijn doordeweeks - en het regende best veel die week - van deur tot deur gegaan. Op zaterdag 9 maart collecteerden de welpen op openbare plekken. En met een fantastisch mooi resultaat. Er is € 6.246,22 opgehaald!. Iets minder dan vorig jaar, maar in april horen we nog hoeveel er digitaal is gedoneerd. Want ook dat kan tegenwoordig. De helft van het opgehaalde geld is voor Jantje Beton en de andere helft is voor de speltakken. Bedankt allemaal voor jullie donatie en natuurlijk ook bedankt aan onze leden en leiding voor het collecteren en de penningmeesters en Bram Kap voor de organisatie. Met elkaar is er weer iets moois gerealiseerd!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!