Onze bevers en welpen gaan zaterdag 6 april op uitnodiging van Rotary Voorne-Putten het strand op om alle rommel te verzamelen en een schoon strand achter te laten. Vooraf krijgen ze een in spelvorm uitleg van gidsen van IVN over de natuur en hoe we daar zuinig mee om moeten gaan om er van te kunnen genieten. Dat begrijpen onze jonge scouts al heel goed. Gewapend met prikkers en vuilniszakken verzamelen ze het afval en sluiten af met het bouwen van zandkastelen op het schone strand. Na afloop gaan ze naar Adventuredome voor een lekker patatje en kunnen daar ook nog lekker spelen. Succes en vooral veel plezier allemaal!