Image is not available
Image is not available
Slider

Dit jaar gingen de bevers en welpen op uitnodiging van de Rotary Voorne Putten het strand schoonmaken langs het Haringvliet. En dat deden ze met veel enthousiasme. Eerst kregen ze uitleg van natuurgidsen en vervolgens in groepjes met vuilniszakken het strand langs om alle rommel op te ruimen. Daarna konden ze op het schoongemaakte strand zich uitleven in het bouwen van zandkastelen. Moe van al het harde werken konden ze even bijkomen bij Adventuredome met een patatje om vervolgens weer helemaal opgeladen nog even te gaan spelen in de indoor-speeltuin. Het was een mooie actie. Wethouder Schop was onder de indruk van de vrolijke bevers en welpen die goed werk hebben verricht. Dank je wel aan de Rotary Voorne-Putten, Advertentiedome, IVN en Farm Frites.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!