We feliciteren Ahrend Siebelhoff, oud-voorzitter en erelid van Scouting Hellevoetsluis, van harte met de benoeming vandaag 26 april 2019 tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Ahrend was de drijvende kracht achter de fusie van de Floragroep en de Voornse-Trekkersgroep. Hij is binnen onze groep altijd heel betrokken geweest in de verschillende functies die hij bekleed heeft. Nog steeds zien we hem graag langs komen en blijft hij betrokken. Ook regionaal en landelijk is hij bijzonder actief geweest en nog steeds actief voor Scouting.