Morwena is een bijzondere jonge tiener die ondanks haar beperkingen van het leven geniet en zich inzet om voor jongeren die moeten leven met een beperking ook leuke activiteiten te realiseren. Op zaterdag 11 mei was zij te gast bij onze explorers en hebben ze gezamenlijk op een open vuur lekker eten klaar gemaakt. Het was een vrolijke boel. Onze scouts hebben laten zien wat zij zo leuk vinden aan scouting en Morwena heeft met haar levenslust laten zien dat ondanks beperkingen nog heel veel mogelijk is.