Sinds 18 mei kunnen kinderen in de leeftijd van onze welpen mee doen aan een scoutingcursus van vijf weken. De aanmeldingen waren in eerste instantie een beetje laag, maar al snel sloten meer kinderen zich aan bij deze cursus. Deze leuke groep kinderen lopen met hun vrolijke rode dassen rond onder begeleiding van Jorne, Paméla en Lauret en maken kennis met Scouting Hellevoetsluis en met elkaar. Ze draaien een keer mee met één van de drie welpen hordes. Op 15 juni is een laatste afsluitende opkomst te hebben. We wensen hun heel veel plezier!