Zaterdag 15 juni 2019 komt de mobiele ScoutShop speciaal voor ons naar Hellevoetsluis en staat op Plein Fort Haerlem. Ideaal om handige scoutingspullen te kopen voor op kamp of vakantie, voor je installatie of gewoon omdat er van die leuke dingen te koop zijn. Kijk op www.scoutshop.nl wat er allemaal te koop is. Heb je wensen? Mail je bestelling alvast naar .

Op zaterdag 15 juni is Ilja er ook voor de verkoop van onze eigen emblemen, badges, petten en naambandjes. Heb je daar vragen over? Mail dan .