Image is not available
Image is not available
Slider

Wat doen die groene scoutfits bij de landverkenners? Onze oudste welpen kijken bij de amfibieën, landverkenners, luchtverkenners en orca's welke speltak het leukste is om na de zomer naar toe te gaan. Onze oudste bevers kijken deze weken bij de welpenhordes om te kunnen kiezen. Ach ja, de kijkdagen zijn ontzettend leuk en ook een beetje spannend. Welke speltak is leuk? Welke kinderen zitten daar en hoe is de leiding? Wat doen ze bij de orca's en wat bij de landverkenners? Met al die nieuwe ervaringen moet dan een keuze gemaakt worden. Op zaterdag 22 juni moet de keuze doorgegeven zijn aan de ledenadministratie die dan vervolgens gaat puzzelen om iedereen in te delen. Vóór de zomer hoort iedereen dan waar hij of zij na de zomer naar gaat overzwemmen. Vragen? Neem dan contact op met de ledenadministratie. Mail  

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!