Image is not available
Image is not available
Slider

Van bever tot aan explorers ... ze waren er allemaal bij tijdens het Groepskamp 2019. De Zweinstein Zomerschool kwam helemaal tot leven en de scouts hebben volop mee gedaan aan de fantastische spellen die bedacht zijn. Iedereen moest onder de sorteerhoed en het genieten kon beginnen. Alle tenten van Scouting Hellevoetsluis konden worden opgezet op het Zweinsveld in Brouwershaven. Het was geweldig om te zien en mee te maken. Er zullen nog vele jaren met veel plezier over dit kamp gesproken worden. Op facebook kon het kamp gevolgd worden en strakjes in het Scouting Magazine zal er ook bij stilgestaan worden. Een enorm groot dank je wel aan iedereen die met hart en ziel meegeholpen heeft. Ook een dank je wel aan alle kosteloze hulp die we kregen voor het transport van de spullen, het leveren van gas. 

Het was G E W E L D I G !!!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!