Image is not available
Image is not available
Slider

Deel 2 van de sponsoractie van PLUS loopt tot 15 september. Na de zomer staat Scouting Hellevoetsluis al op een mooi sponsorbedrag en op de 5e plaats. We hopen dat velen ons het foucher gunnen dat je krijgt bij de boodschappen bij PLUS  Trommel. Er is nu ook een bonus van € 1.000 te verdienen. Daarbij maken individuele klanten kans op een groot bedrag! Klanten die voor € 50 (of meer) boodschappen doen ontvangen 0 als zij meedoen aan de sponsoractie - een sponsorenvelop. Stop de kassabon voorzien van naam, vereniging en telefoonnummer in de envelop en doe deze in de actiebus. Je maakt als klant en de door jouw gekozen vereniging beiden kans op € 500. Tijdens het uitreiken van de cheques zal de winnaar getrokken worden.

Heel veel succes en enorm bedankt!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!