Vrijdag 6 september starten de zeeverkenners, wilde vaarders en loodsen als eerste tijdens de RZW op De Visserij. Zij gaan de strijd aan met waterscouts van andere scoutinggroepen met roeien, zeilen en wrikken tijdens de 50e editie van dit waterevenement. Ook de pivo's hebben op vrijdag hun allereerste opkomst.

Maar ... zaterdag 7 september is de grote start van alle speltakken. In de middagopkomst wordt het een groot feest tijdens het overzwemmen van de oudste bevers, welpen en scouts naar hun volgende speltak. Dat is best spannend. Kom gerust kijken, want het wordt zeker weer heel speciaal.