Dit jaar gaat er iets speciaal gebeuren bij het overzwemmen. Zaterdag 7 september komen we na de zomervakantie weer gezellig naar scouting en zullen de oudste bevers, welpen en scouts overzwemmen naar de volgende speltak. Maar niet alleen de oudste kinderen zullen gaan overzwemmen. Kom kijken wie er nog meer gaan overzwemmen naar nieuwe en spannende avonturen.

Start: 13.30 uur achter het fort bij de Groene Valk.

In de ochtend wordt het parcours opgebouwd. De speltakleiding heeft de leden op de hoogte gebracht. Denk er aan dat de weersverwachtingen roepen dat het kan gaan regenen. Probeer daar rekening mee te houden. We hebben er weer zin in!