Aan Nancy, Petra en Majel ... en Myrthe, Mirjam en Fleur. Jullie hebben je je jarenlang als leiding ingezet bij Scouting Hellevoetsluis. Met jullie enthousiasme, kennis en kunde hebben jullie iets bijzonders betekend voor de jonge scouts die onder jullie leiding fantastische scoutingavonturen hebben beleefd. Jullie creativiteit, energie, humor en aanstekelijke passie voor scouting gaan we niet vergeten. Dank jullie wel en tot ziens bij Scouting Hellevoetsluis.

Dankjewel!

Op de foto krijgen Majel, Nancy en Petra een leuk aandenken van hun meiden tijdens een verrassingsafscheidlunch.