Dit jaar krijgen de welpen van de Rimboe Horde een nieuwe eigen identiteit als waterwelpen! Zij nemen een plons in het diepe en met heel veel enthousiasme gaan ze werken aan een programma met waterelementen die in het Jungleboek veel zijn terug te vinden. Waterdieren, waterspellen, waterinsignes ... dat gaat allemaal voorbij komen. Met elkaar gaan ze op zoek naar nieuwe avonturen. Eerst gaan ze op zoek naar een nieuwe naam. Om het moment speciaal te maken zijn alle welpen en de leiding tijdens het overzwemmen overgezwommen naar het nieuwe wateravontuur. We gaan zeker meer van hun horen. Veel plezier!