De meiden zagen er prachtig uit! Tijdens de laatste opkomst in 2019 gingen de meiden van de Shanti Horde feestelijk gekleed naar de bowling voor een sportieve kerstopkomst. Er is fanatiek en sportief gestreden in een gezellige sfeer. Dit kerstfeestje had ook een verdrietig tintje want het was de laatste opkomst van Baloe. Zij stopt met leiding geven en we gaan haar missen. Er werden over en weer cadeautjes uitgewisseld door de Shanti's en oud-leiding waarmee Baloe jarenlang leiding had gegeven waren er ook. Lauret bedankte Baloe namens het bestuur. Na afloop smaakten de frites heel goed. Het was gezellig!

Fijne feestdagen alvast Shanti-meiden!