Dit jaar is € 5.825,62 voor Jantje Beton met de collectebus opgehaald door onze welpen, scouts en explorers. Een prachtig bedrag dat misschien nog iets zal toenemen met de digitale opbrengst, die is nu nog niet bekend.

In de week van 2 tot en met 7 maart  is er enthousiast gecollecteerd voor Jantje Beton. De helft van de opbrengst gaat naar Jantje Beton, dat zich inzet voor speelkansen en -ruimte voor kinderen. Hun motto 'Stop nooit met spelen' begrijpen wij bij Scouting helemaal. De andere helft van de opbrengst gaat naar de speltakken die gecollecteerd hebben. Zij kunnen het geld goed gebruiken voor leuke Scouting spellen.

Enorm bedankt voor uw steun!