De periode dat er GEEN opkomsten en activiteiten zijn is verlengd tot en met 6 april 2020. De aangepaste maatregelen zijn zojuist bekend gemaakt door de regering. Dat betekent dat ook de Strandschoonmaak actie van de bevers & welpen en deelname aan de Duinenmars zijn afgelast.

Misschien aardig te vermelden dat komende zaterdag enkele scouts-speltakken de uitdaging zijn aangegaan en een digitale opkomst houden met thuis-doe-opdrachten waarmee punten te verdienen zijn. Ongetwijfeld gaan we dit op facebook volgen.

We houden contact!