Image is not available
Image is not available
Slider

Streng doch rechtvaardig heeft een zes-koppige jury beslist over ingeleverde opdrachten tijdens een online-opkomst van scouts. Deelnemende scouts hebben afgelopen zaterdag thuis knetterhard gewekt aan 25 opdrachten om maar zoveel mogelijk punten te halen. En dat waren geen eenvoudige opdrachten: 'bouw een winter wonderland in je woonkamer waarin je als scout op een slee zit of skiet of snowboard' of maak een beeldstrip met foto's van 'Een typische dag van een scout bij Scouting Hellevoetsluis'. Er zaten geniale inzendingen tussen die toch afgekeurd moesten worden omdat ze niet aan de opdracht voldeden, zo jammer. Twee opdrachten zijn helemaal niet gemaakt, maar 23 opdrachten dus wel. Een groot compliment aan de mensen die deze digitale opkomst hebben georganiseerd. De drie winnaars zijn ... op nummer 1: zeeverkenner Twan, op nummer 2: luchtverkenner Fenna en op nummer 3: luchtverkenner Levi. Gefeliciteerd! Alle deelnemende scouts hebben het speciale 'stay@home 2020'-insigne verdiend.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!