Image is not available
Image is not available
Slider

Zaterdag 28 maart gingen bevers en welpen thuis aan de slag met Crazy doe-opdrachten. Ze werden flink uitgedaagd door 30 prachtige opdrachten die de bever- en welpenleiding hadden bedacht. Maar ... de leiding werd zelf flink verrast door de geweldige inzendingen. Van openen tot sluiten en alle opdrachten tussen door werden op ludieke wijze opgelost. Natuurlijk mochten opdrachten met wc-papier in deze coronatijd niet ontbreken. Van troon tot mummie moest wc-papier gebruikt worden. Een leuke hut bouwen of alle schoenen die in huis zijn op de foto zetten. Dat laatste was niet altijd haalbaar ... het paste gewoon niet op de foto dus werd er maar een filmpje van gemaakt. Filmpjes van hindernisbanen, gezellige hutten zijn gebouwd en boter-kas-en-eieren is gespeeld.Het moet heel vermoeiend zijn geweest en er zal in verschillende huishoudens flink opgeruimd moeten worden.

Het was heel leuk om te zien, te doen en van na te genieten.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!