Image is not available
Image is not available
Slider

Altijd al een favoriet spel op scouting: Weerwolven van Wakkerdam. Scouts leren het al bij de welpen en het blijft populair bij iedereen om te spelen. Het heeft iets speciaals, iets gezelligs, er is spanning en vermaak. Op kamp wordt het veel gespeeld, maar ook bij opkomsten is er veel vraag naar. Sommigen zijn er goed in en anderen vinden het leuk om te zien wat er gebeurd. Er zijn ook paar hele goede spelleiders die het verhaal heerlijk laten leven. En dat kan ... ook online. Bij de orca's is het favoriet maar bij de stammen wordt het gespeeld. Zo leer je altijd weer bij, ook in deze tijd dat we elkaar niet ontmoeten maar nog zien en spreken via de computer.

Leuke actie!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!