Image is not available
Image is not available
Slider

Heel goed nieuws! Dit is een vooraankondiging dat er vanaf 9 mei weer scouting opkomsten georganiseerd worden voor de bevers, welpen en scouts tot 18 jaar! Dat gaat niet zomaar. We moeten daarvoor wel afspraken met elkaar maken om dat op een veilige manier voor de leden en onze vrijwilligers mogelijk te maken.

De opkomsten zijn alleen buiten mogelijk. Dus alleen als het goed weer is, gaat het door. Ook moeten we de opkomsten iets spreiden in tijd en plaats. Hoe het precies in z’n werk gaat horen jullie na weekend van 4 & 5 mei.

Dus houd zaterdag 9 mei alvast leeg in je agenda en wacht de berichten rustig af van je leiding met meer informatie over de herstart van de opkomsten.

We kijken er enorm naar uit om iedereen weer te zien bij Scouting.

Lauret Tromp, voorzitter Scouting Hellevoetsluis

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!