Een stralende zon scheen zaterdag 9 mei toen de rode en groene scoutfits van onze bevers en welpen achter het fort te vinden waren. Zo heerlijk om iedereen weer te zien! Het was voor iedereen helemaal geen probleem rekening te houden met de nieuwe regels. Ouders brachten de kinderen mooi op de afgesproken tijd en Iedereen hield de 1,5 meter afstand aan bij de leiding. Zo leuk om te zien dat er dan ook gewoon nieuwe spelnamen ontstaan 'coronatikkertje' ... nog nooit eerder gehoord. Of 'geitenvoetbal' .... hilarisch. Kijk op onze facebookpagina voor de foto's en filmpjes.

Het smaakt in ieder geval naar meer scouting!