Vanaf 1 juni kunnen we met de versoepeling van de coronamaatregelen meer scouting aanbieden. We moeten zeker nog steeds rekening houden met de aanwezigheid van het coronavirus in onze samenleving, maar met de versoepeling kunnen de jongste scouts elkaar weer wat makkelijker opzoeken. De 1,5 meter afstand blijft bestaan voor onze leden vanaf 18 jaar en ouder. Ook onze leiding en vrijwilligers zullen elkaar niet dichter kunnen naderen dan 1,5 meter afstand.

• We blijven voornamelijk buiten met opkomsten.
  • We blijven onze handen goed wassen.
  • We blijven gespreid in tijd en plaats opkomsten houden.
  • We blijven thuis als we ziek zijn.
  • We kunnen weer wat meer spellen aanbieden.
  • We kunnen onze bevers en welpen weer van dichtbij zien.
  • We blijven goede moed houden binnen de mogelijkheden die er zijn.

Onze regels op basis van de coronamaatregelen zijn aangepast. We verzoeken iedereen hier rekening mee te houden.

We blijven ons inzetten om het coronavirus geen kans te geven bij Scouting Hellevoetsluis.