Image is not available
Image is not available
Slider

Met de verdere versoepeling van de coronamaatregelen die per 1 juli van toepassing zijn is er nog meer ruimte voor onze opkomsten. Het belangrijkste is dat we ook - onder voorwaarden - binnen opkomsten kunnen houden en we tijdens het scoutingspel in de buitenlucht niet de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden tot leden tot 18 jaar.

Lees hier de regels na de versoepeling vanaf 1 juli.

Tot nu toe is het prima gelukt om - ondanks de maatregelen - hele leuke scouting opkomsten te beleven. Maar eerlijk is eerlijk, het is toch wel weer fijn dat steeds meer mogelijk is om weer leuke plannen te maken. Er zijn nog maar één of soms twee opkomsten tot aan de zomervakantie en WE gelukkig BIJNA OP KAMP GAAN. Laten we hopen dat na de zomer het coronavirus niet meer voor belemmeringen zorgt en we weer onvoorwaardelijk kunnen genieten van scouting bij Scouting Hellevoetsluis.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!