Gelukkig, we mochten op kamp! Dus stapten de welpen van de Shanti Horde op de fiets naar Spijkenisse, De amfibieën stapten op de fiets naar Oosterland, De welpen van de Dahinda Horde stapten op de fiets naar Schiedam. De luchtverkenners gingen het verste weg in België. De landverkenners trokken zich terug in het bos. De orca's en zeeverkenners zaten op een eiland in de Kagerplassen en de wildevaarders voeren rond. En wat heeft iedereen genoten! Het waren geweldige kampen. De kampleidingen waren helemaal los gegaan in hun voorbereidingen. De kampthema's gaven de kampen kleur en avontuur. De strijd tegen corona werd ludiek verwerkt in het programma. De kinderen - en zeker ook hun leiding - kwamen moe maar voldaan weer terug.