Image is not available
Image is not available
Slider

Gelukkig, we mochten op kamp! Dus stapten de welpen van de Shanti Horde op de fiets naar Spijkenisse, De amfibieën stapten op de fiets naar Oosterland, De welpen van de Dahinda Horde stapten op de fiets naar Schiedam. De luchtverkenners gingen het verste weg in België. De landverkenners trokken zich terug in het bos. De orca's en zeeverkenners zaten op een eiland in de Kagerplassen en de wildevaarders voeren rond. En wat heeft iedereen genoten! Het waren geweldige kampen. De kampleidingen waren helemaal los gegaan in hun voorbereidingen. De kampthema's gaven de kampen kleur en avontuur. De strijd tegen corona werd ludiek verwerkt in het programma. De kinderen - en zeker ook hun leiding - kwamen moe maar voldaan weer terug.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!