Image is not available
Image is not available
Slider

Ze stonden weer te trappelen van ongeduld: afgelopen zaterdag mochten de jeugdleden en leiding van Scouting Hellevoetsluis ein-de-lijk weer van start! En deze eerste opkomst van het seizoen was direct een bijzondere. Elke groep nam afscheid van de oudste kinderen die via een survival parcours ‘overzwommen’ naar hun volgende, nieuwe groep. De ouders mochten er dit jaar in verband met de RIVM-voorschriften helaas niet bij zijn maar via de speciaal opgezette live stream op facebook konden alle geïnteresseerden tóch met ons meekijken. En er was zonder twijfel een hoop leuks te zien! Onder luid gejuich en aanmoediging van de andere scouts gingen alle ‘overzwemmers’ over het parcours. Klimmen, klauteren, van de zeephelling af en vervolgens – met een grote plons – het nieuwe scoutingjaar in!

Wil je weten wat je allemaal nog meer kan beleven bij Scouting Hellevoetsluis? Stuur dan een e-mail naar : we beslissen dan gezamenlijk hoe en wanneer je corona-proof een kijkje kan komen nemen!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!