Het is de realiteit: het covid-19 virus is nog steeds aanwezig in Nederland. Het blijft belangrijk dat we aandacht houden voor de maatregelen in de strijd tegen covid-19. Op basis van de meest recente maatregelen van de overheid en de adviezen van Scouting Nederland heeft Scouting Hellevoetsluis haar Richtlijnen aangepast. De focus ligt op de wekelijkse opkomsten voor onze jeugdleden t/m 17 jaar. We kijken daarbij niet alleen wat mag maar ook wat kan. De opkomsten van onze bevers, welpen, scouts en explorers gaan door. De opkomsten worden gespreid in tijd en we vragen iedereen dringend om rekening te houden met de afspraken die we met elkaar maken om corona buiten de deur te houden. Verder zal het rustig zijn op het fort. De veiligheid van onze leden en vrijwilligers staat voorop.

Lees hier wat onze richtlijnen zijn vanaf 14 oktober. Lees op de website van Scouting Nederland de gedetailleerde richtlijnen.

Neem de richtlijnen serieus en volg ze op. Voorkom zo nieuwe maatregelen. De bescherming tegen het virus doen we met elkaar.

We houden de berichten over aanpassingen in de maatregelen door de overheid zorgvuldig in de gaten.

Hellevoetsluis, 14 oktober 2020